"U kiest zelf de beste specialisten"

Voor werkgevers

Uw totale salarisadministratie is bij ons in uitstekende handen. Wij werken met Unit4 personeel en salaris. Dit salarispakket biedt vele mogelijkheden zoals dat alle uitvoer in pdf-formaat mogelijk is en per e-mail verzonden kan worden, maar u kunt bijvoorbeeld ook zelf de mutaties aanleveren via een webtoepassing.

De salarisspecificaties dienen altijd correct te zijn. Als werkgever wilt u niet onnodig teveel betalen, maar u wilt uw werknemers ook niet onderbetalen. Wij houden de CAO ontwikkelingen voor u bij en zullen – altijd na overleg met u – de salarissen aanpassen indien er een CAO akkoord is.

Wij werken samen met een aantal accountantskantoren. Deze zijn niet al te groot, u bent geen nummer maar uw boekhouding is ook daar in goede handen. Wenst u bij uw eigen accountant te blijven voor uw boekhouding en zakelijke adviezen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw accountant alle relevante informatie betreffende de salarisadministratie van ons ontvangt. Bij vragen kan uw accountant altijd contact met ons opnemen. De contacten met uw accountant zijn inbegrepen in onze vaste tarieven, daar brengen wij geen extra kosten voor in rekening. Hierdoor heeft u geen financieel nadeel doordat u samenwerkt met meerdere partijen. U kiest zelf de beste specialisten die om uw onderneming staan!

Salarisverwerking in eigen beheer

U heeft medewerker(s) in dienst die de salarisadministratie voor u of uw klanten verzorgen. U kunt in de problemen komen wanneer medewerkers uit dienst gaan of langdurig ziek worden. Wij kunnen helpen door u ter plaatse te ondersteunen totdat u de bezetting weer op orde heeft.

Het kan ook zijn dat uw medewerkers behoefte hebben aan een regelmatig bezoek van ons om vragen te kunnen stellen. Wij kunnen de salarisadministratie(s) controleren op juistheid en indien nodig adviezen geven.