Wie zijn wij

Ebbers Salarisadvies zit graag bij u aan tafel omdat we uw partner willen zijn op het gebied van allerlei zaken die met uw personeel te maken hebben. Als ondernemer weet u als geen ander wat het belang is van een correcte en tijdige uitbetaling van de salarissen.

Maar naast de correcte salarisspecificatie weet u ook dat het hebben van personeel meer werkzaamheden met zich meebrengt. U begeeft zich namelijk in een groot gebied van wetten en regelgeving waarbij geacht wordt dat u als werkgever overal van op de hoogte bent, onder het mom van ‘iedere Nederlander behoort de wet te kennen’.
Helaas werkt het in de praktijk meestal niet zo.

"Daarom willen wij hierin uw partner zijn."

En de ‘wij’ zijn Sandra Ebbers en Suzan Jansen van Ebbers Salarisadvies.

Wij verzorgen complete salarisadministraties, maar ook (interim) opdrachten op uw kantoor en het geven van cursussen. Dat laatste kan vakinhoudelijk zijn maar bijvoorbeeld ook een uitleg aan uw medewerkers over de pensioenregeling die er binnen uw bedrijf bestaat.

Waar staan wij voor?

Wij willen een toegevoegde waarde leveren aan uw salarisadministratie. Er zijn veel kantoren die een technisch juiste salarisspecificatie kunnen maken. Wij willen ons onderscheiden door persoonlijk bij u betrokken te zijn, wij denken met u mee, geven u de juiste adviezen, kortom wij zijn de puntjes op de i.